Germinator

Anunta-ma cand acest produs este la promotie

Disponibilitate: In stoc

25,80 RON

Descriere

Tot timpul anului puteti avea verdeturi proaspete in casa. Timp de germinare de circa 3-5 zile pentru majoritatea semintelor.
Seminţele germinate, pe lângă faptul că sunt necostisitoare şi uşor de produs, reprezintă una dintre cele mai concentrate surse (complet naturale) de vitamine, minerale, enzime şi proteine care sunt cunoscute în prezent. De asemenea ele sunt considerate a f...i biogenice şi au capacitatea de a transfera energia lor vitală în corpul omenesc.
Modul în care au fost utilizaţi germenii de-a lungul timpului este fascinant. Seminţele germinate au fost incluse în alimentaţia şi în medicina diferitelor culturi de pe întreg globul, de la răsărit la apus, folosirea lor fiind mai veche chiar decât Biblia. în manuscrisele străvechi se arată că în jurul anului 3000 î. H., chinezii le consumau în mod regulat. Chiar şi astăzi, acestea fac parte din alimentaţia lor zilnică.
Germenii se consuma cruzi caci altfel nu-si mai pastreaza aceleasi proprietati si ar fi pacat sa isi pierda din vitamine, minerale si enzime. In general germenii se produc din leguminoase precum soia, linte, naut, fasole, mazare, cat si din lastari verzi precum lucerna, schinduf-ul sau din cereale precum graul, orzul, meiul, ovazul, etc.

Germinator

Dublu click pe imaginea de sus pentru a o vedea la dimensiunea maxima.

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.