Magazin bio Alege Bio

Magazin bio cu o varietate de produse

Magazinul bio ce pune la dispozitia clientilor sai o varietate de produse ecologice este magazinul online Alege Bio. Pentru cei care doresc un stil de viata ecologic, deci, sanatos, aici pot gasi o gama variata de produse bio precum alimente, cosmetice, suplimente nutritive si chiar si produse pentru casa. Astfel, magazinul bio Alege Bio reprezinta calea cea mai usoara catre accesul la produse ce pot aduce calitate vietii de zi cu zi.

Magazin bio „Alege Bio” – produse ecologice la un click distanta.

Suntem obisnuiti sa facem cumparaturile din supermarket deoarece este in drumul spre casa si facem economie de timp, toate cele necesare fiind intr-un singur loc, insa, ne scapa din vedere faptul ca ceea ce cumparam dauneaza sanatatii noastre. Un magazin bio, precum Alege Bio, ofera marea majoritate a produselor pe care le achizitionam din supermarket, diferenta fiind ca acestea sunt naturale, fara consrvanti, ingrasaminte, nu sunt modificate genetic, deci, nu dauneaza organismului. Mai mult, fiind un magazin bio online, este usor de accesat iar cumparaturile se fac din fata calculatorului, fara aglomeratie, cozi, galagie, stres. Astfel, pentru cei care au decis sa adopte un stil de viata sanatos, materializat in consumul de alimente ecologice si alte diferite produse bio, insa, doresc sa economiseasca timp atunci cand este vremea pentru „shopping”, optinea optima o reprezinta cumparaturile online dintr-un magazin bio.

inchide
 

Despre noi

Alege Bio este un concept care s-a nascut din pasiunea si interesul nostru pentru o alimentatie sanatoasa si beneficiile sale asupra vietii!

In ultimii ani alimentele conventionale au devenit din ce in ce mai procesate, fructele si legumele sunt tratate cu foarte multe substante chimice, mai nou sunt modificate genetic, carnea este plina de antibiotice/hormoni plus diversi agenti chimici, de mezeluri nici nu mai amintim! Toate aceste lucruri au ca efect,  cum orice cauza are efect, lipsa calitatilor nutritive din alimente! De aici apar diverse dereglari hormonale(in special la tineri), obezitate plus o serie de alte boli; practic imunitatea noastra este grav afectata. Prin urmare avem nevoie de tot mai multe medicamente de sinteza prin care sa tratam diverse boli si carente ale organismului.

De ce sa nu incepem sa tratam cauza?

Cum?

Printr-o alimentatie sanatoasa, fara substante chimice! Daca vreti printr-o intoarcere spre NATURA!

Noi ne propunem sa asiguram o gama larga de produse bio, atat ambalate cat si proaspete, servicii prompte cat si o informare corecta si obiectiva despre acest concept al alimentatiei bio!